Oblečení pro děti Reima

Je leden, Kryštof jezdí na školní lyžařský kurz. Každé ráno, ať svítí sluníčko, mrzne nebo, jako právě dnes, prší. Já jsem v klidu, protože má na sobě osvědčené REIMA oblečení a vím, že ani nepromokne, ani nezmrzne.


Článek napsala Jana z Objevíme svět.                                                         13. 1. 2020


REIMA – ověřeno ve Finsku

Před dvěma lety jsem klikli na odkaz na Facebooku a a dostali jsem se do soutěže o týdenní pobyt pro rodinu ve Finsku. O firmě REIMA jsme do té doby nic nevěděli a upřímně, jejich oblečení mi přišlo příliš drahé. Soutěž jsme vyhráli a jako jedna z patnácti rodin z celého světa jsme s dětmi odjeli za dobrodružstvím do Finska. Děti dostaly celou zimní REIMA výbavu a mohli jsem si tedy ověřit, jestli investice do REIMA oblečení stojí za to. Strávili jsem v podstatě celý týden venku. Přes den teploty – 5 až -10, večer i -15 °C. Sluníčko, vítr i husté sněžení. Všechno děti přežily, aniž by je třeba jen zastudily nohy.

Oblečení pro děti Reima

Finsko

REIMA – vydrží víc jak jednu sezónu

Naše zimní fotky potvrzují, že už v REIMA oblečení lyžují děti třetí sezónu. První rok bylo oblečení trochu větší, letos už je to tak tak. Rukávy bundy a nohavice u oteplovaček jsou ale ušity tak, že mají vnitřní všitou vrstvu, která je trochu delší a tak se nemusíte bát holých kotníků nebo zápěstí.

Oblečení pro děti Reima

Detaily rukávů

Filozofie firmy REIMA je postavená na tom, že nechtějí dělat “fast fashion”. Jejich oblečení je z kvalitních materiálů, které vydrží. A přejí si, aby jejich oblečení “přežilo” víc jak jedno dítě a aby se posouvalo v rodině na mladší sourozence.

Oblečení pro děti Reima

My můžeme potvrdit, že i třetí zimu vypadá oblečení jako nové.

REIMA – všechno má svoji funkci

Naposledy už zdůrazním, že s REIMOU dětem nikdy nebyla zima a nikdy nepromokly. Rukavice s prodlouženou horní částí, která se přetáhne přes bundu, hřejí dokonale a jsou ušité tak, že se s nimi dá pohodlně hýbat prsty. Střih lyžařských kalhot i bund je promyšlený, takže se nic nevyhrnuje, nepadá, bundy mají samozřejmě vnitřní pás proti sněhu. Suché zipy fungují i po třech letech. Kapsy jsou tam, kde je člověk potřebuje. (Porovnávám to s naší bundou pro dvouleťáka, která měla vnitřní kapsu na mobil, ale s vnější légou na zip se neobtěžovali..). Vše samozřejmě vybaveno reflexními prvky.

a

REIMA – je krásná

Není to samozřejmě to nejdůležitější, ale opomenout to nemůžu. Několikrát se mi stalo, že se mě maminky ptaly, co to mají děti za oblečení. Nikdy jindy se mi to nestalo, jen u REIMA. Naše děti mají jednobarevné kousky, v nichž na sjezdovce doslova září. REIMA má ale i vzorované kolekce, takže si vybere opravdu každý.

O autorech:

Jana, Tom, Julinka(9) a Kryštůfek(4). Jsme rodina, která věří, že cestování je způsob, jak dobře strávit společný čas a něco se naučit nejen zvenčí, ale i o sobě navzájem.

Věříme, že cestování zbavuje děti i dospělé strachu z neznámého. Ukazuje, že svět není takový, jak nám ho předkládají zprávy o půl osmé.

Nejsme lovci destinací – nemusíme spát každý týden někde jinde, ale jsme sběrači společných zážitků s dětmi. Dobrodružná cesta nemusí být na Filípinách, ale může se odehrát i v sousedním lesíku.

Založili jsme stránku Objevíme svět! a chceme, aby byla místem, které rodiny s malými i velkými dětmi inspiruje a motivuje k cestování.

Více se o nás můžete dozvědět zde.